New COO at Exertus Oy

Samuli Määttälä

Exertus Oy:ssä uusi operatiivinen johtaja 

Exertus Oy on saanut uuden operatiivisen johtajan (COO) 1.4.2022. Samuli Määttälä vastaa nyt tilaus- ja toimitusprosessista ja niiden kehittämisestä. Samulilla on 20 vuoden kokemus elektroniikka-alalta asiakas- ja tuotantorajapinnasta erilaisissa rooleissa. Hän tuntee hyvin Exertuksen tuotteet, toimintamallit ja prosessit, koska on viimeisimmäksi toiminut pitkäaikaisen partnerimme asiakkuuspäällikkönä, global account managerina.

Samulin arvokas kokemus ja osaaminen tulevat todelliseen hyötykäyttöön Exertuksessa ja samalla olemme iloisia myös siitä, että uusi työtilaisuus mahdollistaa Samulin ja perheen paluumuuton tutuille lakeuksille.

 

 

New COO at Exertus Oy

Exertus Oy has appointed a new Chief Operating Officer (COO) on 1.4.2022. Samuli Määttälä is responsible for the ordering and delivery process. Samuli has 20 years of experience in the electronics industry from customer and production interfaces in various roles. He is very well acquainted with Exertus´ products, operating models and processes because he has most recently served as our long-term partner´s Global Account Manager.

Samuli´s valuable experience and know-how will be put to real use at Exertus, and at the same time we are happy that the new job will enable the return of Samuli and his family to the familiar Ostrobothnian region.