Haemme ohjelmistokehittäjää

Haemme ohjelmistokehittäjää työkoneiden ohjausjärjestelmäkehitykseen

Meillä on aktiiviselle ja eteenpäin katsovalle kehittäjälle tarjolla mielenkiintoisia tehtäviä työkoneiden ohjausjärjestelmien parissa. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua alan kärkikehitykseen osana innovatiivista tiimiämme ja läheisessä yhteistyössä kansainvälisen asiakaskuntamme kanssa. Odotamme sinulta kykyä ja oikeaa asennetta uusien teknologioiden haltuun ottamiseen.

Meillä pääset mukaan maailmanluokan tiimiin luomaan ohjausjärjestelmiä yhdessä alansa johtavien kone- ja laitevalmistajien kanssa. Exertuksella saat mahdollisuuden kasvaa ja rakentaa omaa asiantuntemustasi. Exertuksella kehittäjät saavat ohjata omaa työtään hyvin itsenäisesti ja vaikuttaa merkittävästi teknisten ratkaisujen valintaan. Meiltä löytyy yhteensä yli 500 henkilötyövuotta kokemusta ja koko henkilöstön kesken vallitsee vahva yhdessä tekemisen henki.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja oppimishaluinen tietotekniikan tai automaatiotekniikan insinööri, diplomi-insinööri tai vastaava. Työssäsi tulet tarvitsemaan osaamista seuraavista aiheista: C/C++ ohjelmointi, Functional Safety, sulautettu Linux, automaatiojärjestelmät ja CAN-väylät.

Näiden lisäksi arvostamme harrastuneisuutta ja osaamista tehtävään sopivista täydentävistä aiheista kuten hydrauliikka, sähköjärjestelmät sekä testausautomaatio. Myös mahdollinen DevOps-osaaminen sekä kokemus UI-suunnittelusta tai Python-ohjelmointikielestä katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jouni Kytövaara / CCO & CMO

jouni.kytovaara@exertus.fi / 0408289725

Hakemukset viimeistään 17.1.2021:

Marja-Leena Ylinen / COO & HR

marja-leena.ylinen@exertus.fi