Haemme kokenutta kehittäjää työkoneiden digitalisaatioon

Haemme kokenutta kehittäjää työkoneiden digitalisaatioon

Meillä on aktiiviselle ja eteenpäin katsovalle kehittäjälle tarjolla mielenkiintoisia tehtäviä työkoneiden digitalisaation parissa. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua alan kärkikehitykseen osana innovatiivista tiimiämme ja läheisessä yhteistyössä kansainvälisen asiakaskuntamme kanssa. Tulevaisuudessa odotamme sinulta kykyä ottaa vastuullesi myös pääkehittäjän tai ohjelmistoarkkitehdin tehtäviä.

Meillä pääset näkemään työsi jäljen alansa johtavien kone- ja laitevalmistajien tuotteissa ja palveluissa. Kokeneemmat kehittäjä saavat Exertuksella ohjata omaa työtään hyvin itsenäisesti ja vaikuttaa merkittävästi teknisten ratkaisujen valintaan. Etsimme ihmistä, joka pystyy ottamaan haltuun oman vastuualueensa tekniset kokonaisuudet. Asioiden kanssa ei kuitenkaan tarvitse jäädä yksin, sillä meiltä löytyy yhteensä yli 500 henkilötyövuotta kokemusta ja koko henkilöstön kesken vallitsee vahva yhdessä tekemisen henki.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen tietotekniikan tai automaatiotekniikan insinööri, diplomi-insinööri tai vastaava sekä hankkineen jo useamman vuoden työkokemusta ohjelmistoalalta. Työssäsi tulet tarvitsemaan osaamista seuraavista aiheista: C/C++ ohjelmointi, sulautettu Linux, automaatiojärjestelmät, IoT, tietojenkäsittely ja tietokannat.

Näiden lisäksi arvostamme harrastuneisuutta ja osaamista tehtävään sopivista täydentävistä teknologioista kuten OPC UA, ROS/ROS2, MQTT, Docker, Redis ja Qt. Myös mahdollinen DevOps-osaaminen sekä kokemus pilvipalveluiden kehittämisestä tai Python-ohjelmointikielestä löytää meillä varmasti käyttöä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jouni Kytövaara / CCO & CMO

jouni.kytovaara@exertus.fi / 0408289725

Hakemukset viimeistään 17.1.2021:

Marja-Leena Ylinen / COO & HR

marja-leena.ylinen@exertus.fi