Avoin työpaikka: Tuotekehityspäällikkö (Engineering Manager) Sulautetut järjestelmät

Haluatko työskennellä yhdessä Pohjoismaiden notkeimmista teknologiayrityksistä liikkuvien työkoneiden ohjausjärjestelmien parissa? Jos edes harkitsit vastaavasi kyllä, lue eteenpäin, avaruuden pääkaupunki odottaa sinua!

Etsimme nyt innostavaa ja kokenutta tiiminvetäjää tuotekehityksemme kärkeen. Tehtävässäsi johdat osaavaa tiimiämme monipuolisten ohjelmistoratkaisujen kehityksessä ja ylläpidossa. Odotamme sinulta vahvaa kykyä johtaa ja innostaa tiimiäsi saavuttamaan yhteiset tavoitteemme.

Esimiehenä tarvitset määrätietoista otetta, näkemystä ja projektinjohtamistaitoja varmistaaksesi tehtävien sujuvan etenemisen. Lisäksi odotamme sinulta vahvaa kykyä kommunikoida tehokkaasti niin sisäisesti tiimisi kanssa kuin ulkoisesti eri sidosryhmien ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.

Vaikka tehtävässä korostuu ennen kaikkea kykysi johtaa ja kehittää tiimiäsi, pääset hyödyntämään myös teknistä osaamistasi ja kokemustasi monipuolisen tiimin kanssa, jossa työskentelee asiantuntijoita Linux-osaajista pilvipalvelujen kehittäjiin. Tämä rooli tarjoaa loistavan mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää sekä omaa tiimiä että organisaatiotamme eteenpäin.

Toivomme sinulta seuraavaa osaamista:

  • Tiimin johtaminen ja esimiestaidot
  • Projektijohtaminen
  • Vahvat kommunikointitaidot (Suomi, Englanti)

Katsomme eduksi kokemuksesi myös seuraavista teknologioista:

  • Sulautettu Linux ja laiteajurit
  • Ohjelmointi (erityisesti C, myös esim. Python, Rust, Go)
  • CAN ja CANopen
  • Toiminnallinen turvallisuus
  • Käyttöliittymäteknologiat (esim. Qt, Unity, web-teknologiat)
  • Konttiteknologiat

Miksi meillä viihdytään?

Olemme työnantajana tunnettuja siitä, että meille tullaan, mutta meiltä ei lähdetä pois. Tarjoamme sinulle tilaisuuden ammatilliseen kasvuun, merkityksellisiä projekteja sekä avoimen työkulttuurin. Lisäksi saat ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan, sekä vapauden soveltaa osaamistasi. Meillä voit kasvaa dynaamisen ja vahvasti eteenpäin katsovan yhtiön mukana kohti tulevaisuutta ja kansainvälisiä markkinoita.

Meillä on myös ison konsernin tuki ja mahdollisuudet sekä samaan aikaan notkean pk-yrityksen ketteryys ja tavat toimia. Tukenasi sinulla on myös 50 rautaisen ammattilaisen työyhteisö. Viihtyisä toimipaikkamme sijaitsee aitiopaikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella Seinäjoen keskustassa. Vaikka et olisikaan (vielä) rakastunut Etelä-Pohjanmaan kauniisiin lakeuksiin, tuemme myös joustavaa etätyöskentelymallia tehtävään soveltuvin osin.

Hae tehtävää!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla careers@exertus.fi 18.4.2024 mennessä. Haastattelemme myös ehdokkaita jo hakuprosessin aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi CTO Arttu Pulli 010 3215 772 / arttu.pulli@exertus.fi

Exertus yrityksenä

Exertus Oy on 2003 perustettu teknologiayritys ja yhtiö tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä avaimet käteen -ratkaisuja, valmistuotteita sekä ketterästi toteutettuja ratkaisuja liikkuvien työkoneiden ohjausjärjestelmien ja ohjelmistojen suunnitteluun, valmistukseen sekä konsultointiin. Exertus sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella korkeakoulu- sekä tiedekeskittymässä ja vuonna 2022 yhtiön liikevaihto oli lähes 10 miljoonaa euroa.

Exertus on kuulunut ruotsalaiseen Dacke Industri -konserniin vuodesta 2021 alkaen. Konsernin pääkonttori sijaitsee Helsingborgissa ja pääomistajana toimii ruotsalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö Nordstjernan. Dacke Industrilla on noin 1 600 työntekijää, liikevaihto vuonna 2022 oli noin 4,3 miljardia Ruotsin kruunua.