Avoin työpaikka: Firmware kehittäjä

Etsimme Firmware kehittäjää työskentelemään ajoneuvojärjestelmien ja sulautettujen ohjelmistojen parissa.

Tule mukaan kokeneeseen ja luovaan tuotekehitystiimiimme työskentelemään kansainvälisten asiakkaittemme ja yhteistyökumppaneittemme kanssa sekä luomaan yhdessä maailmanluokan ratkaisuja liikkuviin työkoneisiin. Työntekijöillämme on vapaus suunnitella asiantuntijatyössään parhaat ratkaisut ja toimintatavat tukenaan yli 500 henkilötyövuoden kokemus tuotekehityksestä ja innovatiivisesta ongelmanratkaisusta toimialalla.

Tässä tehtävässä työskentelet tuotekehitystiimin jäsenenä ohjausjärjestelmiemme perustana toimivan ohjelmistopinon parissa. Odotamme sinun pystyvän työskentelemään itsenäisesti haastavien ohjelmointitehtävien parissa ja osallistumaan sulautetun ohjelmistoalustamme arkkitehtuurin kehittämiseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä, joissa voit ottaa osaamisesi käyttöön ja näet konkreettisesti työsi tulokset.

Tehtävä edellyttää kokemusta seuraavista asioista:

· Ohjelmointikielet C, C++ ja assembly

· Sulautetut järjestelmät

· CAN väylät

· Sulautetut reaaliaikaiset käyttöjärjestelmät

Lisäksi arvostamme tietoa ja käytännön kokemusta alaan liittyvistä teknologioista, kuten elektroniikasta, hydrauliikasta, sulautetusta Linuxista, Qt:stä, ROS/ROS2:sta ja toiminnallisesta turvallisuudesta. Tarkempi tehtäväsi voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaan.

 

Lisätietoa paikasta:

Arttu Pulli, teknologiajohtaja

arttu.pulli@exertus.fi / +358 103215 772

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si:

Marja-Leena Ylinen / COO & HR

marja-leena.ylinen@exertus.fi